Camouflagetherapie

//Camouflagetherapie
Camouflagetherapie2017-03-09T11:59:52+00:00

Littekens, spataderen, wijnvlekken en donkere of lichte vlekjes (zoals vitiligo) kunnen wij door middel van camouflage minder opvallend maken. Zo zijn er speciale camouflagemiddelen die uzelf kan toepassen nadat het juiste product en de juiste kleur bij uw huid zijn bepaald. De camouflagecrème geeft niet af op kleding en is bestand tegen water door het gebruik van een speciale spray. Wij kunnen gebruik maken van verschillende camouflagecrèmes zo werken wij veel met dermacolor light, dermacolor en lycogel.

Lycogel
De eerste ademende, kleurcorrigerende behandeling. Lycogel camouflage is de enige echte ademende foundation ter wereld die de huid laat ademen waardoor het herstelproces na een behandeling versnelt. lycogel biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen door de huid. Deze camouflage bevat LYCG (live yeast cell derivative). Dit krachtige, vochtinbrengend middel gaat ontstekingen tegen en versnelt het wondgenezingsproces. Het vergroot de zuurstofopname en stimuleert levende cellen om beschermende enzymen te produceren.

Het is klinisch bewezen dat Lycogel geschikt is voor alle huidtypen, omdat deze de gevoelige huiden zoals rosacea, vitiligo, of acne niet irriteert. Daarentegen kalmeert het de huid en biedt het bescherming tegen toekomstige zonschade.

De ‘breathable camouflage’ is verkrijgbaar in 12 kleuren en kan indien nodig in laagjes worden aangebracht voor een perfecte dekking. De camouflage oogt zeer natuurlijk en blijft de hele dag goed zitten. Lycogel bevat SPF 30 en geeft niet af op kleding. Bovendien is de camouflage waterbestendig tot ongeveer 1,5 uur.
Belangrijkste voordelen op een rijtje:
• Geschikt voor de meest gevoelige huidtypen
• Beschermingsfactor SPF 30 en SPF 15
• Vermindert roodheid en ontstekingen
• Niet-comedogeen, zonder parfum en parabeen-vrij
• Spaarzaam in gebruik