Endermologie

//Endermologie
Endermologie2017-01-20T16:55:08+00:00

Endermologie is een exclusieve wetenschap van celstimulatie door mechanotransductie. Ze werd in 1986 de LPG ontwikkeld en biedt een 100% natuurlijke behandeling tegen alle bindweefselveranderingen van esthetische en therapeutische aard.

Endermologie heeft betrekking op alles wat zich onderhuids afspeelt, zoals vetophopingen, stoornissen in het bindweefsel en littekenweefselvorming. De endermologie-behandeling maakt korte metten met een verslapte huid en lichte vorm van cellulitis. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, resulterend in een sterke verbetering van stofwisseling en bloedcirculatie. De huid krijgt zijn elasticiteit terug.

Endermologie behandeling met LPG-apparaat
De behandeling van het LPG-apparaat neemt de huid op en bewerkt deze door een in- en uitrollende beweging. Huidplooien komen daarbij los van hun onderlaag. De rollende en zuigende beweging van de behandelkop stimuleert de bloed- en lymfecirculatie van het lichaam en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Aangetoond is dat de behandeling de organische functies herstelt en activeert en dus perfect past in de nieuwe filosofie van genezen c.q. uitvoering van cosmetische correcties, waarbij de voorkeur uitgaat naar natuurlijke oplossingen!

Een goed uitgevoerde endermologie-behandeling doet overigens geen pijn, is veilig en kent onder normale omstandigheden geen bijverschijnselen. Door de lift en rol werking van het LPG apparaat worden de verschillende weefsels geactiveerd tot mobilisatie en heractivatie. Met Endermologie kunnen de volgende klachten worden behandeld:
– Onstekings- of andere littekens zelfs oudere ( bijv: keizersnede)
– Brandwonden of verwondinglittekens ( bijv: huidtransplantaties, trauma)
– Lymfoedeem
– Huidveroudering
– Pijnklachten
– Fibrose
– Striae
– Cellulitis

Het aantal behandelingen dat nodig is voor een goed resultaat hangt af van de indicatie en de conditie van de huid. De werkzaamheid van de LPG techniek is wetenschappelijk onderbouwd. Voor de deze behandeling maken wij gebruik van de cellu M6.