Disclaimer

/Disclaimer
Disclaimer2018-05-05T14:49:30+00:00

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website, https://huidtherapieparkstad.nl/. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Digitale bijsluiter
Ondanks de constante zorg en aandacht die we besteden aan de samenstelling van onze website en de daarin opgenomen gegevens, kan SBCA Parkstad niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de website. We aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt, met het gebruik van de website of de (on)bereikbaarheid van de site.

Zie ook:
Privacy- en Cookieverklaring

Vragen?
Als je meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over onze privacy- of cookieverklaring of specifiek over https://huidtherapieparkstad.nl/, dan kun je ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres hiervoor is info@huidtherapieparkstad.nl