Informatie praktijk

/Informatie praktijk
Informatie praktijk2017-01-17T18:31:18+00:00

Locaties
MC de Linde
Lindenhof 1,
6463 GL Kerkrade.

Mijn, centrum voor medische zorg
Prins Hendriklaan 376,
6443 AE Brunssum.

Openingstijden
Maandag: 9.00-18.00 uur
Dinsdag: 9.00-19.00 uur
Woensdag: 9.00-18.00 uur
Donderdag: 9.00-19.00 uur
Vrijdag: 9:00-18.00 uur

Tijdens behandelingen kunnen wij niet altijd de telefoon beantwoorden. Gelieve dan uw naam en telefoonnummer achter te laten op de beantwoorder. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Afspraak maken
Wij behandelen uitsluitend op afspraak.
U kunt telefonisch een afspraak maken:
Vestiging Kerkrade: 045-5350438
Vestiging Brunssum: 045-5431095

Op werkdagen kunt u ons bereiken van 9.00-18.00 uur. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur voor dag, tijd en therapeut.

Eerste afspraak
Wat neemt u mee?
1. Een geldig identiteitsbewijs, Nederlands paspoort of rijbewijs: bij de eerste afspraak vragen wij u om zich te identificeren. Wij zijn hiertoe wettelijk verplicht (Wet BurgerServiceNummer in de Zorg).
2. De verwijzing: de schriftelijke verwijzing van uw huisarts of specialist wanneer deze u heeft verwezen.

Onze werkwijze
De eerste afspraak begint met de anamnese (vraaggesprek). Afhankelijk van uw klacht duurt de intake gemiddeld 10 tot 30 minuten. Hierna onderzoekt de huidtherapeut uw huid. Op basis van de anamnese en het onderzoek stelt de huidtherapeut de huidtherapeutische diagnose. Samen met u wordt het behandelplan vastgesteld. Meestal starten we daarna direct met de behandeling. We zullen dit met u bespreken.

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden, Privacy- en Cookieverklaring van Huidtherapie Parkstad

Algemene VoorwaardenPrivacy- en Cookieverklaring

Heeft u een klacht?
Wij zien graag dat u tevreden bent over de door ons verleende zorg. Daarom blijven we werken aan de kwaliteit van onze zorgverlening. Bent u niet tevreden? Dan zoeken we samen met u naar een oplossing. Wij verzoeken u uw klacht of suggestie aan ons kenbaar te maken. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw klacht op te lossen en naar de toekomst toe soortgelijke klachten te voorkomen. Wij zien in dat geval graag dat u eerst contact opneemt met de medewerker die u geholpen heeft. In de meeste gevallen kan het probleem snel worden opgelost. Bent u daarna nog niet tevreden, dan kunt u schriftelijk uw klacht indienen bij huid-& oedeemtherapie parkstad. U kunt hiervoor het contactformulier op deze pagina gebruiken. Als u er met ons niet uit komt dan kunt u zich wenden tot de klachtencommissie van onze beroepsvereniging de NVH. Deze klachtencommissie is onafhankelijk en zal uw klacht met de grootst mogelijke zorg behandelen. Meer informatie vindt u op de website van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.